Végre ki lehet GreenGózni a reptérig is!

A Liszt Ferihegyi vasúti kapcsolat kialakítása nem jött össze az elmúlt 72 évben, amióta ez a repülőtér a hazai kereskedelmi repülés központja.  A BKV ugyan járat ide buszokat, de a KöKiről induló 200E vagy a Deákról induló 100E busz (E, mint Erport?)  csúcsidőben igen zsúfolt és meleg, ezek semmiképp nem nevezhetők európai szintű megoldásnak a közösségi közlekedéssel elérhető reptéri transzfer problémájára.

A GreenGo, a főváros első elektromos autó-megosztó szolgáltatója viszont működése harmadik évében már összehozta, hogy ügyfelei kényelmes, légkondicionált és szabadon tervezhető módon juthassanak ki a repülőtérre. Mostantól a cég elektromos kis Volkswagenei a technikailag már Vecsésen lévő Airport Hotel parkolójáig is kiautózhatnak és leprkolhatnak, innen pedig ingyenes busz viszi ki a reptérre pár perc alatt az utasokat (értelemszerűen autónként akár négy személyt is).

A belvárosi GreenGo-zónából a Senki Földjén átvágva érkezhetnek az ügyfelek a vecsési bázisra


Érkezéskor a greengósok telefonon hívhatják ki a terminálhoz a transzferbuszt, ami maximum 15-20 perc múlva ki is ér és elviszi az utasokat a kocsihoz. A vecsési parkolóban elektromos autó-töltőket is telepített a cég, így innen gond nélkül be lehet érni velük a belvárosba. Sőt: aki kiérve maga teszi töltőre az autót, 10 perc jóváírást kap a GreenGo-számlájára. További infók a reptéri greengózásról itt.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.