A Tesla új töltője már a bizarr robotszex előfutára

Elon Musk víziói eddig sorra sikernek bizonyulnak. A gyakran lerobbanó, gyerekbetegségekkel küzdő Lotus másolat, a Tesla Roadster láttán még sokan csak legyintettek. Pedig az sem villanymotorjai okán ragadt meg az emberek fejében. Hanem egyszerűen csak azért mert menő.

Ma pedig a Tesla Model S P85D, ez a két villanymotorral hajtott, 700 lóerős középkategóriás szedán úgy alázza a BMW-Audi-Mercedes trió krémjét gyorsulásban, ahogy akarja. Egyszerűen menő.

Egyre kevesebb vásárlót érdekel, hogy mennyire zöld, milyen technológia rejlik a lemezek alatt, a Tesla olyan páholyt hozott létre, aminek mindenki tagja akar lenni, és minden újdonsággal, apró lépéssel csak ezt a hatást erősítik.

Erre ragyogó példa az otthoni töltőkábelek új prototípusa, ami egy önállóan cselekvő fémkígyó. Megkeresi a feltöltésre vágyó autó csatlakozási pontját, és kíméletlenül behatol.

https://www.youtube.com/watch?v=vYyzTLzXEcA

Ezt a videót még a női életmódmagazinok is lehozzák majd, a Reddit már rátapadt erősen, a Tesla részvényesei pedig határozott félmosollyal fordulnak a nap felé.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.