Gond van itthon a szeméttel?

Hadházy Ákos szerint a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft nem áll a helyzet magaslatán, tönkreteszi a szemétszállítás rendszerét az egész országban. 

Az LMP társelnöke saját tapasztalataira és helyi lakosok beszámolóira hivatkozva Szekszárd és a környező települések szemétszállítási problémáiról, kimaradó körjáratokról, el nem szállított konténerekről és a szelektíven gyűjtött hulladék nem megfelelő kezeléséről beszélt.

Felhívta a figyelmet arra, hogy Horváth István szekszárdi fideszes képviselő egy közösségi oldalon tett bejegyzésében maga számolt be arról, hogy a környékbeli polgármesterek elégedetlenek a szemétszállítással. 

A szekszárdi szemétszállító cég ügyvezetője Bátaszék polgármesterének írt levelében azzal magyarázkodott, hogy a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. nem fizeti ki a szolgáltatást, így már a kukásautók szervizelésére sincs pénz - tette hozzá.

"Úgy tűnik jóval hamarabb bekövetkezett az az állapot, amikor gyakorlatilag megindul a szemétszállítás összeomlása" - értékelt Hadházy Ákos, aki szerint a szekszárdi helyzet komoly intelem arra, hogy mi vár Magyarországra. "Gyakorlatilag el fogja lepni a szemét Magyarországot" - fogalmazott. (MTI)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.