Ez kéne nekünk: elektromos mobil iroda a Nissantól

A Nissan e-NV200 a márka városi kisáruszállítójának elektromos verziója, egy valóban sorozatban gyártott, nálunk is megvásárolható autó. Gyakorlatilag a Nissan Leaf technikáját építették be a furgonba, amely így teljesen füstmentesen hozhatja-viheti az árut vagy személyszállító kivitelben az utasokat.

Egyelőre nem készül viszont sorozatban ez a változat:

A Nissan és a londoni Hardie dizájnstúdió közös koncepciómodellje azt demonstrálja, hogy a már javában zajló elektromos mobilitási forradalom milyen érdekesen formálhatja át a nagyvárosi létet. Ha ez a mobil iroda prototípus marad is, egy feltöltött akkukkal naphosszat akár kábelcsatlakozás nélkül is megfelelő elektromos energia-önellátásra képes mozgó munkahelyként egészen életképes alternatíva lehet kisvállalkozások vagy félig-meddig home office-ból ellátható munkahelyek számára. Hiszen nagy előnye a teljes mobilitás és a bérelt iroda költségének megspórolása.

Üzletkötők, mobil eredetiség-vizsgálók, akár az újításra kapható közjegyzők, ügyvédek és persze újságírók milyen kiváló munkahelye lehetne egy ilyen önjáró iroda!

Nem mondanám, hogy a dekoráció feldobta a rusnya kis békát, de ebben a furgonban úgyis a tartalom a lényeg
A megnyerő úr büszkén mutatja be az összecsukható bringával, komplett kis irodával berendezett koncepcióautót a sajtófotón
Forgószék, desktop gép, szekrényke az iratoknak - mi kellhet még egy irodai munkahelyre?
Ja persze: a kávéfőző. Hát az is van!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.