Remek a parlagfűtermés az idén! Ha zavar a pollen, itt jelentsd be!

Előrebocsátom: nem mások kínján élcelődöm, magam is a parlagfű-allergiások táborát erősítem jó pár éve. Idén különösen jól teljesít az allergén növény, az elvileg államilag szervezett védelem már kevésbé. Pedig úgy tudjuk, bár megpróbálták, végül az agrártárcánál mégsem költötték cipőpucoló gépre azt a pénzt, amit az allergiások az SZJÁ-juk 1%-a formájában direkt parlagfű-mentesítésre szántak. Hogy viszont akkor mit csináltak vele, azt nem tudjuk, mindenesetre mozgóképen mutatom, hogy néz ki az út széle arra, amerre járok - különösen pikáns, hogy Magyarország egyik legforgalmasabb útja mentén is zavartalanul szórhatja pollenjét közvetlenül a rendszeres napi dugóban araszolók orrába a parlagfű:

Ha különösen elhanyagolt területen különösen nagy bozótot látsz, bejelentheted a magyarok kábé ötödét tüsszögtető invazív gyomnövény burjánzását a NÉBIH-nél. Én is így tettem most, remélem, hamarosan az én egy százalékomból lekaszálják legalább ezt a néhány négyzetmétert. (Bár tökmindegy, az egész ország tele van parlagfűvel.)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.