Mad Max a világvége után is tud majd jégkockát gyártani a koktéljába

Fura dolgokat képesek kitalálni az amerikaiak, ha az Armageddon átvészeléséről van szó. Luxusbunkerek, komplett arzenál a pincében, vagy übermacsó túlélőjárművek, mint például ez a világvége-járó. aminek a neve egyszerűen: Survivor Truck ST1:

A fenti kocsi építője és barátai most egy, a Verde számára is érdekes másik kerekes dolog fejlesztéséhez és akár sorozatgyártásához kalapoznak a Kickstarteren. Az utánfutóra szerelt napelemekkel, szélturbinákkal akkor is lesz majd áram, ha nem lesz, és ezzel az árammal egyebek mellett a fedélzeti víztisztító is működtethető.

A projektleírás szerint a civilizáció összeomlása után ezzel a csinos szerkezettel nem csak saját célra termelhet áramot az előrelátó vásárló, de a villanyért majd ételt és hasznos holmikat is csereberélhet. A napelemtáblák alatt, a víztisztító mellett 4-6 főnek 90 napra elegendő tartós élelmiszercsomag is lapul, szóval a paranoiás családoknak, akik megveszik majd ezt a holmit, másfél hónappal tovább tart a világ!

ut1

Az utánfutóról sajna csak ezt az elmosódott, embeddelhetetlen videóból kikapott képet tudjuk megmutatni, a nagyon rövid filmecskéért, amin jobban látszik a cucc, át kell kattintani a Kickstarterre.

Szép dolog, hogy az emberiség pusztulása után ilyen környezetbarát technológiával járhat majd Mad Max, de azért mi inkább azért drukkolunk, hogy a napelem és szélturbina és persze a józan ész megelőzni segítsen a világvégét, ne túlélni.